Кола на две години, топ ниво на оборудване - на половин цена от цената за нова, колко да струва? А цената вероятно може да се коментира 2-3 бона надолу.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет относно покупка на 159
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение...Колата е купувана чисто нова за доста пари. И реално си струва. Само, че надали ще се намери някой да му я купи ....той наля доста кинти в нея за мултимедия и то истинска...
Хубава е количката. Новичка, на малко километри
НО на тази цена колата според мен е непродаваема, освен ако не дойде :
1) някой заклет алфист, който ще си я кара поне още 5 години и няма да му пука, че след това ще я продава за 4-5 000 лв
2) някой, за който 30 000 са джоб-пара. Кара 1 година, продава я за колкото дойде и скача на следващата
По принцип 99% от евентуалните купувачи едва ли биха оценили това, че човека е решил, искал и набил 2 бона да слуша качествена музика в колатаЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеНякой да му вади кеш пара 24-25к лв и да я взема...колата е с подобрения за 2к лв. има готин салон, навярно зимни гуми, на много малко км е, готин салон.
За всичко може да се направи компромис, жалко че е комби само, дори да нямах кола, не бих купил комби.
Иначе е готина.
Добре че Алфа направи комби ,че да има какво да продава !
Никога вече не бих си купил седанAlfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщениеГотина е, щото е комби !
Добре че Алфа направи комби ,че да има какво да продава !
Никога вече не бих си купил седан
Освен това функционалността на вагона е в пъти повече.
Но в крайна сметка всичко е въпрос на вкус !Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Пичове вижте сега, комби се харесва на някои, на мен не. Аз когато търсим моята колица имах определени изисквания, едно от тях беше седан. Комби не бих взел дори да е тази за 15к лв и да е на 10к км....за мен комбито не се вписва с думата "красиво". Но това е лично мнение.
Колата е:
- още в гаранция
- запазена
- има допълнителни екстри
- готин салон
- готина музика, и всеки нормален човек ще оцени качеството
- 26к км е нищо
- тази кола някой да взема 25к лв и да прави сделката...
- това е сделка веднъж на година
- хич не е непродаваема, гарантирам че до 45 дена ще е купена.
- сходна в Германия струва 40к лв
- сходна в Италия е на цена от 30к лв, и то 136кс (умрел кон за това купе.)sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
45 дена .. не знам ..дано .. само да ти припомня, че ти твойта бая време не я продаде на цена по-ниска от тази. Пък и доколкото си спомням на Наско колата не се продава за пръв път ...
Нема нема и се изхвърляш много смотано ..Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Е, ще трябва наистина коментар от 2-3-4-5 бона, ако иска да я продаде. Но за 25 000 определено си струва. Какво можеш да купиш за толкова от тоя клас за тия пари?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеЕ, ще трябва наистина коментар от 2-3-4-5 бона, ако иска да я продаде. Но за 25 000 определено си струва. Какво можеш да купиш за толкова от тоя клас за тия пари?
http://www.autoscout24.bg/ListGN.asp...0&ustate=N%2CUAlfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщениеНапример това :
http://www.autoscout24.bg/ListGN.asp...0&ustate=N%2CUFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеsigpic 155ex 159ex 530new
Comment
-
Това че има екрани според мен не означава че има качествена музика - може тонколоните да не ги е сменял. На мен специално телевизори в колата въобще не ми трябват, бих му ги предложил да си ги свали и да ми отбие от цената.
Интересно защо човека я продава и то както казват някои тук не я продава за първи път??????? Преди време гледах такова комби на около 45 000 лева, на около 13-15 000 км, но снимките бяха правени в представителството на Алфа. Беше със същите джанти и черно със същия мотор, не знам дали не е същата кола.
За да я продава толкова нова и със всичките тези подобрения, които показват първоначални дългосрочни намерения за експлоатация може и да се е разочаровал от нея.Last edited by Peter Panov; d.m.y г., 09:53.
Comment
-
Тая кола я спасява единствено, че е в гаранция.
Никой в България няма да я купи ако нямаше гаранция.
Но както каза колегата трябва някакъв заклет, болен Алфист да се появи, за да я купи. Никой няма да даде 30к за Алфа втора употреба, защото просто си търсил кола.
Или второто предложение:
Код:някой, за който 30 000 са джоб-пара.
И какво ги давате тия коли отгоре. Особено Лексъса. Лексъса е на светлинни години като клас от тая 159-ка. Ако говорите само за парите, то има хиляди коли, които могат да се купят.
В момента да речем за 25к има чисто нова Мазда 6 с 3 години гаранция.
Е няма сила на света да ме накара да избера тая 159-ка, като мога да си взема чисто нов автомобил за тия пари, който е в същия клас.
Наистина на човека му трябва единствено и само някой заклет Алфист, който без мислене да вземе един заем и да я купи тая кола.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщениеНапример това :
http://www.autoscout24.bg/ListGN.asp...0&ustate=N%2CU
---------- Post added at 10:40 ---------- Previous post was at 10:40 ----------
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
---------- Post added at 10:41 ---------- Previous post was at 10:40 ----------
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеТая кола я спасява единствено, че е в гаранция.
Никой в България няма да я купи ако нямаше гаранция.
Но както каза колегата трябва някакъв заклет, болен Алфист да се появи, за да я купи. Никой няма да даде 30к за Алфа втора употреба, защото просто си търсил кола.
Или второто предложение:
Код:някой, за който 30 000 са джоб-пара.
И какво ги давате тия коли отгоре. Особено Лексъса. Лексъса е на светлинни години като клас от тая 159-ка. Ако говорите само за парите, то има хиляди коли, които могат да се купят.
В момента да речем за 25к има чисто нова Мазда 6 с 3 години гаранция.
Е няма сила на света да ме накара да избера тая 159-ка, като мога да си взема чисто нов автомобил за тия пари, който е в същия клас.
Наистина на човека му трябва единствено и само някой заклет Алфист, който без мислене да вземе един заем и да я купи тая кола.Мазда 6 точно,ич не ми я сравнявай със 159
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Появява се кола без забележка и айде пак се почва. Не знам, защо трябва да се обсъжда, като няма, какво да се каже. Който иска ще отиде да си я гледа и купува.Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto
Comment
Comment